Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mleka
- 120 g cukru
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 4 jajka
- 600 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ¼ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego (optioneel)
- 50 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
900
g masy makowej, wykonanej w TM (patrz wskazówka)
of 900 g masy makowej - cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1372.7 kJ / 319.8 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 27.7 mg
Alternatieve recepten
Pierniczki alpejskie
25 godz. 25 min
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami
3h 30min
Popękane ciasteczka
4 Std. 35 Min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2h 10min
Zawijane drożdżówki z serem
2u. 40min
Drożdżowa choinka z białym makiem
1h 50 min
Warkocz makowy
2 Std. 45 Min
Chałka z kruszonką
1h 30min
Faworki na żółtkach z piwem
2h 30 min
Drożdżówki z makiem
2u. 40min
Masa makowa
30min
Rogaliki z marmoladą
50min