Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (optioneel)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 210 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96 godz.
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Hogaza de vino tinto
15 Std. 30 Min
Hogaza rústica
24h
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Pan de maíz (Broa)
2 godz. 20 min
Baguette
10u. 40min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min