Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Yogur de frutos rojos
13h 30min
Pan con levadura química
30 Min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min