Apparaten en accessoires
Pan de maíz (Broa)
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
600 g
Ingrediënten
Masa madre
-
100 g de agua
-
1 ½ cdita de levadura seca instantánea, (6 g)15 g de levadura prensada fresca
-
50 g de harina
-
1 cdita de azúcar
Broa
-
300 g de agua
-
250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
-
30 g de aceite de oliva
-
1 ½ cdita de sal
-
100 g de harina
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
6 g
Calorieën
963 kJ /
230 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PANADERÍA
60 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Hogaza rústica
24u.
Pan de espelta y trigo sarraceno
1u.
Pan rápido
1u. 35min
Pan de leche
2u. 20min
Mantequilla vegana
6u. 10min
Hogaza de centeno
16u. 50min
Baguette
10u. 40min
Pan plano de centeno
2u. 10min
Hogaza exprés
50min
Pan de brioche al vapor
2u. 40min
Pan de brioche
5u.
Trenza de pan de leche
2u. 20min