Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral de semillas
2sa 50 dk
Pan de espelta y trigo sarraceno
1sa
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan de elote
2 Std.
Pan de caja low carb
2 Std.
Leche de almendras
12 Std.
Panqué de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72 Std.
Pan de elote
1sa
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de centeno con masa madre
2sa 50 dk