Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
- 100 g de salsa de soja
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de tabasco
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
Masa
- 200 g de agua
- 150 g de almidón de trigo
-
40
g de maicena
of 40 g de almidón de tapioca - ½ cucharadita de sal
- 20 g de agua muy fría
Relleno
- 1 trozo de jengibre fresco (5-10 g)
- 50 g de cebolleta recta cortada en rodajas finas
- 150 g de gambas crudas peladas
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
-
2
cucharadas de vino de arroz (sake)
of 2 cucharadas de vino de Jerez seco - 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje y cocción
- 20 rodajas de zanahoria grande
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 261 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 467.5 mg
Alternatieve recepten
Bao buns de cerdo
2h
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Wontons fritos salados
30 Min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40 Min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 Std.
Masa para wontons
1h 15min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2h 10min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min