Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
of 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
of 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Eiwitten
- 36.53 g
- Koolhydraten
- 241.62 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 13.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan al vapor
1 Std. 30 Min
Pan blanco
1h 40 min.
Baguettinas
4h 5min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Pan con levadura química
30min
Baguette
10h 40min
Bollitos de mantequilla
1h 40 min.
Macarrones de chocolate
24 Std.
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Hogaza de centeno
16u. 50min
Pan de canela
3 godz.
Pan de queso
2h 30min