Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 6 tomates secos (aprox. 20 g)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de hojas de acelgas troceadas
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo coditos o tiburón)
- 8 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 8 aceitunas verdes sin hueso (en rodajas)
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 56.84 g
- Vetten
- 15.23 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Tortilla paisana
40min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30min
Sopa minestrone con pasta
45 Min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Risotto vegetariano
25 min
Sopa minestrone
35min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 Min
Moussaka de lentejas
2h 20min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Guiso de invierno
40min