Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 6 tomates secos (aprox. 20 g)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de hojas de acelgas troceadas
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo coditos o tiburón)
- 8 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 8 aceitunas verdes sin hueso (en rodajas)
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 56.84 g
- Vetten
- 15.23 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Tabulé de lentejas
10min
Brócoli con pasta, atún y mayonesa
25min
Lentejas con tomate y acelgas
30 min
Pasta con berenjena y pez espada
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Ensalada de cebada perlada con verduras
45 min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 min