Apfel-Safran Millefeuille

Apfel-Safran Millefeuille

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 15min
6 Stück

Ingrediënten

Blätterteig
  • Mehl
    150 g
  • Butter gefroren, in Stücken
    150 g
  • Wasser kalt
    75 g
  • Mehl
  • Mehl für die Arbeitsfläche
Vanillecreme mit Safran
  • Blätter Gelatine (und eine Schüssel mit kaltem Wasser)
    2
  • Milch
    250 g
  • Eigelb
    2
  • Maisstärke
    30 g
  • Vanillezucker
    75 g
  • Safranpulver (0,1 g)
    1 Briefchen
  • Vollrahm, gekühlt
    250 g
Apfelkompott
  • Äpfel geschält, gewürfelt
    850 g
  • Butter
    50 g
  • Agar-Agar (1 Beutel)
    2 g
  • Vollrohrzucker
    30 g
  • Safranpulver (0,1 g)
    1 Briefchen
  • Puderzucker
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 7 g
Calorieën 2734 kJ / 654 kcal
Vetten 44.8 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...