Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blätterteig
- 150 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter, gefroren, in Stücken
- 75 g Wasser, kalt
Vanillecreme mit Safran
- 2 Blätter Gelatine (und eine Schüssel mit kaltem Wasser)
- 250 g Milch
- 2 Eigelb
- 30 g Maisstärke
- 75 g Vanillezucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 250 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Apfelkompott
- 850 g Äpfel, geschält, gewürfelt
- 50 g Butter
- 2 g Agar-Agar (1 Beutel)
- 30 g Vollrohrzucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 50 g Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2734 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Plumcake mit Jogurt
40min
Limoncello
192u. 30min
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Vanilleeis
12h
Focaccia di Mandorla
2h
Truffes-Variationen
45min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30min
Crème brûlée mit Schoggi
3 Std. 10 Min
Kaffee-Granita
8 Std. 10 Min
Amarettini
1h 30min
Karamellcreme (Flan)
3h
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17 Std.