Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blätterteig
- 150 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter, gefroren, in Stücken
- 75 g Wasser, kalt
Vanillecreme mit Safran
- 2 Blätter Gelatine (und eine Schüssel mit kaltem Wasser)
- 250 g Milch
- 2 Eigelb
- 30 g Maisstärke
- 75 g Vanillezucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 250 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Apfelkompott
- 850 g Äpfel, geschält, gewürfelt
- 50 g Butter
- 2 g Agar-Agar (1 Beutel)
- 30 g Vollrohrzucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 50 g Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2734 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwäldertorte
2 godz. 30 min
Feine Schoggitörtchen mit roten Beeren
4h 20min
Tris di cioccolato
4 godz.
Orangen-Schoko-Brownie
2 Std. 40 Min
Mister Tomate
1h
Erdbeer-Quarktorte
2h 50 min
Amarettini
1h 30min
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Schoggigipfeli
3h 35min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 godz. 50 min