Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Dinkelkörner
- 400 g Mehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 80 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 400 g Naturjogurt
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Sesamkörner zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Leinsamenbrot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Weggli
2 Std. 5 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Tessinerli
1 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
1.- August-Weggen
1h 10min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min