Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 20 g queijo parmesão
- 50 g queijo de cabra curado (tipo atabafado)
- 125 g ervilhas descongeladas
- 25 g alcaparras escorridas
- 1 ovo
Massa de beterraba
- 80 g beterraba cozida
- 4 ovos
- 400 g farinha tipo 65
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 400 g natas
- 200 g queijo gorgonzola
- 40 g alcaparras escorridas
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomate recheado com pasta de frango
25 Min
Cuscuz de camarão
Geen beoordelingen
Molho oriental
Geen beoordelingen
Molho Teriyaki
25 Min
Creme de papaya com licor de cassis
10min
Sopa Leão Veloso
Geen beoordelingen
Peixe crocante com maionese de coentro
1 Std. 15 Min
Crepes de frango e molho de espargos
45min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 Min
Filés de Rodovalho com legumes
1 Std. 15 Min
Risoto com queijo parmesão
30 Min
Wraps mexicanos
30 Min