Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 20 g queijo parmesão
- 50 g queijo de cabra curado (tipo atabafado)
- 125 g ervilhas descongeladas
- 25 g alcaparras escorridas
- 1 ovo
Massa de beterraba
- 80 g beterraba cozida
- 4 ovos
- 400 g farinha tipo 65
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 400 g natas
- 200 g queijo gorgonzola
- 40 g alcaparras escorridas
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25p
Massa de pizza napoletana
Geen beoordelingen
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Molho de chimichurri
Geen beoordelingen
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25p
Farofa de castanhas portuguesas
35p
Acarajé
12 Std. 40 Min
Risoto
30p
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1h 20 min
Técnica Spaghettini e Linguine
30p
Spatzle com molho de queijo
25p
Crepes de camarão
1h 10 min