Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fresca de ovo
- 300 g farinha tipo 65
- 3 ovos
Pappardelle
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- 100 g tomate-cereja vermelho cortado em quartos
- 100 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki
1h 10min
Molho holandês
10min
Húmus de milho e requeijão com ervas
5min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Tempura de coco e legumes da primavera
30min
Técnica Pappardelle
30min
Caldo de galinha com tortellini de camarão
55min
Massa de salsa
20min
Brigadeiro de leite condensado de soja
25min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35min
Risoto de legumes assados
45min
Molho holandês
10min