Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fresca de ovo
- 300 g farinha tipo 65
- 3 ovos
Pappardelle
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- 100 g tomate-cereja vermelho cortado em quartos
- 100 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels
Geen beoordelingen
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 godz. 25 min
Bolinha de mandioca recheada
45min
Risoto
30min
Pão libanês com especiarias
3h 20min
Massa de salsa
20 min
Risoto à milanesa
25 min
Tacos de curgete com recheio de natas azedas e cebolo - TM5
45min
Risoto de abóbora e borrego
50min
Risoto de alcachofra
30min
Risoto de caipirinha e vieiras
35min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min