Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a fette
- 150 g di patata, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia cruda, spellata e sbriciolata
- 900 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 240 g di farro (possibilmente di Leonessa, cottura 40 minuti)
- 1 tartufo fresco in scaglie (circa 30 g, possibilmente di Leonessa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 Min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 Min
Zuppa di fagioli
40 λεπτ.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Fagioli in umido
1ωρ. 30 λεπτ.
Zuppa di farro e fagioli
1ωρ.
Zuppa di legumi e cereali
1ωρ.