Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a fette
- 150 g di patata, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia cruda, spellata e sbriciolata
- 900 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 240 g di farro (possibilmente di Leonessa, cottura 40 minuti)
- 1 tartufo fresco in scaglie (circa 30 g, possibilmente di Leonessa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine all'abruzzese
1u.
Brunch francese (Confettura di more, financier, frittata e croque monsieur)
1h 30min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1u. 15min
Farro ubriaco con salsiccia
50 min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45 min
Fiadoni
1u.
Ciambellone alla frutta secca
55min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min