Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'enrobage
- 200 g de chocolat noir de couverture, détaillé en morceaux
La guimauve
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 285 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Napolitain
73 Std. 40 Min
Chouquettes
1h
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Mikados multicolores
1h 45min
Langues de chat à la vanille
15min
Macarons au chocolat
24h
Meringue classique
3h 25 min.
Macarons chocolat-caramel
2h 30 min
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min