Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 731 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30min
Ragoût de langouste
1h 35min
Empanadillas de poulpe
1h 30min
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 Std. 35 Min
Sauce rouille
10min
Anchoïade
15min