Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 731 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de langouste
1 Std. 35 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Soufflés glacés à la mangue
9 Std.
Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts
1 godz. 20 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Choux à la mousse de petits pois
4 Std.
Soupe à la réglisse
15min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Anchoïade
15min