Apparaten en accessoires
Cantuccini-Kirsch-Triffle
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Cantuccini150 g
-
Kirschen entsteint350 g
-
Rum (optioneel)1 TL
-
Milch250 g
-
Rohrzucker40 g
-
Vanillepuddingpulver½ Päckchen
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt200 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett) (siehe Tipp)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1372 kJ /
327 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Desserts
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1u. 30min
Erdbeermousse
4u. 15min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15min
Himbeerwolke
2u. 10min
Eierlikörmousse
8u. 30min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1u. 30min
Marillen-Mascarpone-Eis
3u. 35min
Gratinierte Kirschen
30min
Engelsspeise
30min
Walnusssoufflé
1u. 15min
Orangen-Schoko-Wölkchen
1u.
Mango-Tiramisu
15min