Apparaten en accessoires
Cantuccini-Kirsch-Triffle
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Cantuccini150 g
-
Kirschen entsteint350 g
-
Rum (optioneel)1 TL
-
Milch250 g
-
Rohrzucker40 g
-
Vanillepuddingpulver½ Päckchen
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt200 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett) (siehe Tipp)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1372 kJ /
327 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Desserts
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Engelsspeise
30 Min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4 Std. 30 Min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 Min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 Std. 35 Min
Gratinierte Kirschen
30 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Ananas-Kokos-Pudding
2 Std.
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1 Std. 30 Min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min