Apparaten en accessoires
Cantuccini-Kirsch-Triffle
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Cantuccini150 g
-
Kirschen entsteint350 g
-
Rum (optioneel)1 TL
-
Milch250 g
-
Rohrzucker40 g
-
Vanillepuddingpulver½ Päckchen
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt200 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett) (siehe Tipp)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1372 kJ /
327 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Desserts
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Beeren-Dickmilch-Dessert
1u. 15min
Erdbeermousse
4u. 15min
Joghurtmousse Vanille
2u. 30min
Glühweinsabayon
10min
Cassata-Creme
20min
Orangenparfait
6u. 30min
Erdbeer-Zitronen-Mousse
8u. 15min
Weincreme
5u. 40min
Panna Cotta al caffè
5u.
Eierlikörmousse
8u. 30min
Rotweincreme
5u. 40min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1u. 15min