Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de arroz de grano corto, cocido
- 150 g de frijoles negros, cocidos
- 3 huevos
- 2 cditas de sal
- 200 g de queso oaxaca, en trozos
- 120 g de pan molido
- 530 g de aceite
- 400 g de jitomate, en trozos
- 90 g de cebolla
- 1 dientes de ajo
- 5 g de chile serrano
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2293 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de atún con frijoles
40min
Caldo loco huasteco
1h
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30min
Empanadas de papa y betabel con salsa de yogur TM6 (Pelar)
1h
Tzimes de zanahoria
40min
Bolas de papa
1h
Kuih keria (donas de camote)
1h 20min
Frijoles charros
25 min
Pastel de calabacita
1h 15min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Potaje de habas
1h 30min
Ñoquis de camote (sin gluten)
1h 10min