Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo, asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate, asado
- 150 g de cebolla, asada
- 3 dientes de ajo, asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales, cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero, limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote, remojadas
- tortillas de maíz, para acompañar
- frijoles cocidos, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2116 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romeritos
1h 40 min
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo básico
30 min
Atole champurrado
20 min
Pozole Blanco
1h
Mixiote de pollo
1h
Esquites de feria
25 min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Pambazos CDMX
2 godz. 30 min
Atole de arroz de la esquina
35min
Atole de guayaba
40 Min