Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de chocolate oaxaqueño, en trozos
- 40 g de azúcar
- 15 g de cocoa en polvo
- 1 rama de canela
- 1500 g de leche
- 300 g de masa de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1810 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de guayaba
40min
Atole de canela
35 min
Atole de amaranto
20 min
Champurrado
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Atole de Piña
25 min
Calabaza en tacha
1h 15min
Atole de chocolate
20 min
Atole de fresa
25 min
Atole de higo
25 min