Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g batata cortada em pedaços
- 160 g carne de vitela em cubos, s/ nervos
- 600 g água
- 200 g espinafres
- 120 g flocos de aveia
- 2 c. chá de azeite extra virgem
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
Puré de cenoura e batata
30min
Puré de legumes com bacalhau fresco
55min
Sopa para os mais pequenos
45min
O 1º puré de pescada
30min
O 1º puré de carne
30min
Puré de legumes com carne
40min
Puré de pera e banana
5 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Boiões da semana
45min
Puré de peixe e legumes
35min
Puré de legumes e carne
40min