Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cabeças de alho cortadas ao meio
- 80 g chalota cortada em quartos
- 1 malagueta (optioneel)
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 15 g vinho branco
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 5 pés de tomilho, só as folhas
- 10 pés de salsa, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Sopa de cenoura e canónigos
35 Min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Canja cremosa
50 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa da Avó
45min
Sopa rica
1h 10 min
Sopa antiga de alho
1h 10 min
Creme de alho
1h 10 min
Sopa ribollita
45min
Sopa de feijão-branco
25 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.