Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cabeças de alho cortadas ao meio
- 80 g chalota cortada em quartos
- 1 malagueta (optioneel)
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 15 g vinho branco
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 5 pés de tomilho, só as folhas
- 10 pés de salsa, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Sopa de feijão-branco
25 Min
Creme de feijão-branco
30min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45min
Aveludado de cebola e tomilho
40 Min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Sopa da Avó
45min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45min
Creme de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa ribollita
45min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min