Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelado de ginja
- 230 g água
- 25 g glucose
- 210 g açúcar
- 500 g ginjas congeladas
- 10 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
Bolo de chocolate
- 250 g açúcar
- 250 g manteiga
- 4 ovos
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g cointreau
- 200 g farinha tipo 55
Merengue
- 100 g água
- 300 g açúcar
- 25 g glucose
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 2 - 4 gotas de sumo de limão
- ½ c. chá de cremor tártaro
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Bolo de anos Baleia
6h
Summer pudding
8 Std.
Bolo de ananás
2h
Panquecas em frasco
20min
Bolo cassata
40 Min
Bolo mojito
45 Min
Bolo xadrez
1h 40 min
Bolo estrela
1h 40 min
Bolo de Baptizado
2 Std. 30 Min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1 Std.
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Bolo de chocolate e framboesa
4 Std. 20 Min