Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 50 g açúcar
- 80 g pistácio
- 350 g queijo ricota
- 50 g crème fraîche
- 400 g alperce cortado em cubos
Bolo
- 8 ovos
- 300 g açúcar
- 300 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 50 g leite
- 1 limão, só a raspa
- 350 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3518 kJ / 840.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 162.6 mg
Alternatieve recepten
Bolo Mimoso
55min
Cobertura de chocolate com azeite
10min
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Bolo de Baptizado
2 godz. 30 min
Bolo de pirex
50 Min
Bolo frangipane
55min
Bolo com frutos silvestres e natas
1 Std.
Bolo de amêndoa
35 Min
Bolo de chocolate
1h 40min
Bolo festa de chocolate
3 Std.
Mousse de chocolate
3 Std.
Bolo de ananás
2h