Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Genoise
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3624.8 kJ / 866.4 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 34.5 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 104.6 mg
Alternatieve recepten
Marquise de chocolate
3h
Alfajor
1 Std. 20 Min
Tarte de mousse de chocolate
12h 30min
Tarte gelada de leite condensado
12h
Russos
50 min
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Fofos com creme de laranja
1 Std.
Petit-fours
48 Std.
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 min
Gelado de Dom Rodrigo
13h
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Crème brulée com coco e lima
1 Std. 15 Min