Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 412.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Pão de alho
1 Std. 15 Min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Empada de galinha
2h
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Chamuças
1 Std. 30 Min
Gressinos de chocolate e laranja
1 Std. 30 Min
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Canelones de Bacalhau à Algarvia
1 Std.
Baguetes com alho e orégãos
1 Std. 30 Min
Empanadas de atum
1 Std.
Molho bechamel
15min