Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 50 g queijo parmesão
- 5 g tomilho-limão
- 550 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 500 g espargos cortados em pedaços
- 30 g chalota
- 50 g manteiga
- 525 g leite evaporado
- 80 g amido de milho
- ½ limão, só o sumo
Crepes
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 700 g leite
- 250 g farinha
- 4 ovos
- 1 c. chá de sal
- Alho-francês cortado em tiras longitudinais q.b. p/ fechar as trouxas
- Água q.b. p/ escaldar
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Aperitivos de cebola caramelizada
50 min
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Bolo Alasca
8h
Galette de ratatouille -TM5
Geen beoordelingen
Gelado de coco e alfazema com crocante de amêndoa
4h 25min
Cheesecake desconstruído com morangos
4h 25min
Patê marinheiro
5 Min
Chamuças
1 Std. 30 Min
Bolachas de noz, azeitona e parmesão
50 min
Mini empadas
1 Std. 15 Min
Croquetes de camarão
2h 30min