Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon ice cream
- 3 egg yolks
- 150 g white sugar
- 280 g pouring (whipping) cream
- 220 g full cream milk
- 100 g lemon juice (approx. 4-5 lemons)
Nut praline
- 60 g white sugar
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 125 g fresh raspberries, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559.7 kJ / 371.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 27.8 mg
Alternatieve recepten
Panforte ice cream bombe
48h 25 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Chocolate berry baked Alaska
8 Std. 20 Min
Tea party cake
52h 50 min
Lemon tart
2u. 15min
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Meringues
5 Std.
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min