Apparaten en accessoires
Lemon ice cream torte
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 40min
6 portions
Ingrediënten
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.