Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon ice cream
- 3 egg yolks
- 150 g white sugar
- 280 g pouring (whipping) cream
- 220 g full cream milk
- 100 g lemon juice (approx. 4-5 lemons)
Nut praline
- 60 g white sugar
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 125 g fresh raspberries, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559.7 kJ / 371.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 27.8 mg
Alternatieve recepten
Coffee semifreddo
6h 30min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Vanilla ice cream
12h
Berry mousse
5h
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Haupia Pie
3h
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Pavlova
6h