Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon ice cream
- 3 egg yolks
- 150 g white sugar
- 280 g pouring (whipping) cream
- 220 g full cream milk
- 100 g lemon juice (approx. 4-5 lemons)
Nut praline
- 60 g white sugar
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 125 g fresh raspberries, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559.7 kJ / 371.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 27.8 mg
Alternatieve recepten
Crème brûlée
7h
Raspberry and lemon flan
1h
Panforte ice cream bombe
48h 25 min
Prune and orange stuffing
10 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Salted caramel soufflés
35min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Steamed orange puddings
1h 25min
Pavlova
6 Std.