Apparaten en accessoires
Lemon ice cream torte
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 40min
6 portions
Ingrediënten
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fruity pear mince tarts
2u. 30min
Cheesecake with meringue topping
3u. 30min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Crème brûlée
7u.
Béarnaise sauce
10min
Chocolate mousse
3u. 20min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Spiced cauliflower pilau
20min
Double ginger and pear cake
1u. 35min
Apple and cucumber relish
10min
Chocolate raspberry puddings
40min
White chocolate fudge
3u. 10min