Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bread Loaf
- 300 g water, plus extra for baking
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 500 g strong white bread flour, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g red onions, halved then thinly sliced (3 mm)
- 70 g olive oil, plus extra for brushing
- 2 tsp brown sugar
- 80 g roasted red peppers, preserved, in pieces (5 cm)
- 200 g cooked chicken meat, breast meat, cut in pieces (3 cm)
- 1 bunch fresh basil leaves (approx. 5 g)
- 30 g red wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g pitted black olives, halved
- 100 g cooked ham, cut in large pieces
- 30 g rocket leaves
- 50 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2245 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Bakewell Tart
1h 50min
Peppermint Crisp Parfait
2 Std. 25 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Quiche Lorraine
45min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Herb Butter Flatbreads
35min
Mango Swiss Roll
40min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min