Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Emmental cheese, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz olive oil
- 16 oz water
-
3 ½
oz heavy whipping cream
of 3 ½ oz half and half - 3 ½ oz milk
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp vegetable stock paste - ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 10 ½ oz dried pasta, e.g. farfalle (bow tie pasta)
- 7 oz frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Penne Bolognese
40min
Mushroom Fettuccini
40min
White Pesto Pasta
40min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
New Jersey Tomato Pie
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Summer Bolognese Bowl
45min
English Breakfast Popovers
35min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Pasta Primavera
50min