Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Emmental cheese, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz olive oil
- 16 oz water
-
3 ½
oz heavy whipping cream
of 3 ½ oz half and half - 3 ½ oz milk
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp vegetable stock paste - ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 10 ½ oz dried pasta, e.g. farfalle (bow tie pasta)
- 7 oz frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Spaghetti Carbonara
40min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
White Pesto Pasta
40min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min