2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
TM5 TM6

2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora

5.0 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g batata-doce cortada em pedaços
  • 150 g batata cortada em pedaços
  • 400 g cenoura cortada em pedaços
  • 100 g alface cortada em pedaços
  • 150 g cebola cortada em pedaços
  • 200 g água
  • 100 g abóbora cortada em pedaços
  • 5 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir

Voeding
per 1 dose
Calorieën
591.1 kJ / 141.3 kcal
Eiwitten
2.6 g
Koolhydraten
23.5 g
Vetten
4.8 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
4.6 g
Natrium
77.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten