竹筍竹笙雞湯

竹筍竹笙雞湯

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 24u.
Totaal 25u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 竹笙
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水
    400 克
  • 1200 克
  • 枸杞
    10 克
  • 熟竹筍 切片
    250 克
  • 醬油
    30 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20.1 g
Calorieën 721 kJ / 172 kcal
Vetten 9.4 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 1.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...