Apparaten en accessoires
竹筍竹笙雞湯
Voorbereiding. 24u.
Totaal 25u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
竹笙20 克
-
薑 切片5 克
-
帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水400 克
-
水1200 克
-
枸杞10 克
-
熟竹筍 切片250 克
-
醬油30 克
-
鹽5 克
-
白胡椒粉5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
721 kJ /
172 kcal
Vetten
9.4 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan