Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Gorgonzola, in Stücken
- 60 g Fontinakäse, in Stücken
-
60
g Gruyère Käse, in Stücken
of 60 g Taleggio, in Stücken - 60 g Milch
- 60 g Butter
- 400 g Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2948 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 min
Parmesan-Pasta
30min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 Std. 45 Min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Cheese-Makkaroni
30min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min
Spinat-Nudeln mit Muskatsahne
30min
Gorgonzola-Sauce
20 Min