Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Pilzsauce und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
of 50 g getrocknete Steinpilze, eingeweicht (20 Min.) und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Nudeln mit Pilz-Pesto
30 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 min
Pilzrahmsauce
20 min
Pilzsauce
35 min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min