Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 紅蔥頭
- 10 克 薑, 切片
- 20 克 蒜頭, 切片
- 30 克 油
- 2 大匙 咖哩粉
- 150 克 炸豬皮 (optioneel)
- 150 克 乾魷魚, 洗淨、泡發,切塊
- 500 克 水
- 2 塊 日式咖哩塊
- 24 顆 黃金魚蛋
- 250 克 白蘿蔔, 切大塊(約4公分)
- 30 克 椰奶
- 1 把 新鮮香菜, 只取葉子
- 1 條 新鮮紅辣椒, 切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2160 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 4.5 g