Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

4.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 porciones

Ingrediënten

  • 1 diente de ajo
  • 40 g de ajonjolí tostado
  • 50 g de almendras peladas
  • 1 pizca de comino
  • 30 g de jugo de limón
  • 70 g de aceite de oliva y un poco más para decorar
  • 400 g lenteja
  • 1 cdita de sal
  • 2 hojas hojas de cilantro para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 394.4 mg
Eiwitten 19.4 g
Calorieën 1787.7 kJ / 427.3 kcal
Vetten 20 g
Vezels 8.8 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...