Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g zielonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 80 - 100 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 200 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 300 g pomidorów, pokrojonych w ćwiartki
Sos do sałatki
- 50 g oliwy z oliwek
- 30 g białego octu winnego
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka miodu
- ½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- 400 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, usmażonej bez tłuszczu, pokrojonej w paski
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1286 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polędwica wieprzowa i soczewica ze szpinakiem
20min
Sałatka z kolorowych pomidorów i pesto z rukoli
35 min
Sałatka meksykańska
1h 15 min
Zielona terrina z kozim serem
4 Std. 40 Min
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
4 godz. 55 min
Zapiekanka z wołowiny z warzywami
1h 20min
Sałatka z wędzonym kurczakiem i kozim serem
55 min
Sałatka z makaronem razowym
35 min
Sałatka z kurczakiem
55 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25min
Sałatka z indykiem i awokado
35 min
Sałatka ze szpinaku z suszonymi pomidorami
40 Min