Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Posypka
- 15 g sera parmezan
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
Nadzienie
- 2 ząbki czosnku
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 150 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 40 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 jajko
Ciasto
- 130 g twarogu, tłustego
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 270 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 jajko
- 1 szczypta cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 żółtko
- 1 łyżka wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Focaccia z brokułami i anchois
2 Std. 15 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Cynamonowe smores
1 Std. 50 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Cebulaki
1 godz. 5 min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 Std. 10 Min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 Std. 45 Min
Placki gozleme ze szpinakiem
1 Std. 15 Min
Podpłomyk cztery sery
55 Min