Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di cozze, lavate e spurgate
- 500 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco
- acqua fino ad arrivare a 700 g
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne con le cozze
1 godz.
Riso ai frutti di mare
1h 40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1hod. 5min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1hod. 5min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min
Risotto zucchine e gamberi
1 godz. 15 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Amatriciana con cozze
55min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min