Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1770 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
-
12 ½
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
Ripieno
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a fette e ben strizzata
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 1 pomodoro ramato a fette (3-4 mm) fatte sgocciolare per 1 ora
- 2 - 3 pizzichi origano secco
- 2 filetti di acciughe sott'olio
Emulsione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia pugliese
1h 10min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia alle melanzane
1h 50 min