Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g ziaren słonecznika
- 160 g siemienia lnianego
- 140 g ziaren sezamu, białego
- 220 g mąki kukurydzianej
- 1 ½ łyżeczki soli
- 110 g oleju rzepakowego lub słonecznikowego
- 500 g wody, wrzącej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2221.4 kJ / 530.9 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 449.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 Min
Krakersy z sezamem i makiem
40 Min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2h
Mąka jęczmienna
5 Min
Mąka gryczana
5 Min
Kulki z amarantusa i kakao
1h 20min
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 Std. 30 Min
Chrupkie pieczywo
40 Min