Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką

3.4 63 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
22 kromki

Ingrediënten

  • 120 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 100 g tapioki, drobnej
    100 g tapioki, dużych perełek
  • 300 g mąki kukurydzianej
  • 470 g wody letniej
  • 40 g świeżych drożdży pokruszonych
    4 łyżeczki suchych drożdży
  • 1 ½ - 2 łyżeczki soli
  • 50 g oleju rzepakowego
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 50 g ziaren sezamu, białego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 kromkę

Natrium 266.5 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 500 kJ / 119.4 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 18.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...