Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomatoes, cut in pieces,
ou 500 g canned tomatoes - 15 g tomato purée (concentrated)
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut in slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours (see tip),
ou 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
ou 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted - 20 g lemon juice, freshly squeezed (optionnel)
- fresh coriander, chopped (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 11.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pumpkin soup
35min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1小时 40 分钟
Spring Greens Soup with Beans
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Soy goulash with dumplings
1h 25 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Stuffed vegetables
1h 20min
Cabbage soup
50 min
White Bean Soup
2h 45min