Appareils et accessoires
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (optionnel)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
973 kJ /
234 kcal
Lipides
10 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Spain
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fry Chayote
25min
Mock Fin Soup
35min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Hot and sour soup
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Curry Fish
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Curry Chicken
1h
Curry chicken
1h