![Miso fish with green beans and chickpea puree Miso fish with green beans and chickpea puree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c88435791e272567bc1f1173261181b/Derivates/d02ce86357cb4e23861820e9c29d50fbd212cf92.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g miso paste
- 30 g sugar
-
1
tbsp honey
ou 1 tbsp mirin -
2
tbsp white wine
ou 2 tbsp sake - 1 tbsp soy sauce
- 4 tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
ou 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
- 300 g green beans, fresh or frozen
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Protides
- 46.3 g
- Glucides
- 51.6 g
- Lipides
- 29 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodium
- 1628.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Miso Marinade
10min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Yasai Yaki
25min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min.
Sukiyaki
55min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min.