Appareils et accessoires
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Prép. 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden60 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
pijnboompitten30 g
-
teentjes knoflook2
-
rucola85 g
-
extra vergine olijfolie75 g
-
citroensap15 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes560 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden220 g
-
kerstomaten gehalveerd220 g
-
feta kaas verkruimeld150 g
-
citroenen gehalveerd2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
525 mg
Protides
11 g
Calories
1322 kJ /
316 kcal
Lipides
26 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Dadel curry dip
5min