Appareils et accessoires
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Prép. 25min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
Salsa
-
rode peper, vers gehalveerd en ontpit1
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen80 gram
-
water60 g
-
sherryazijn15 g
-
sultana rozijn50 g
-
ingemaakte baby kappertjes uitgelekt30 g
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
peterselieblad, vers grof gehakt5 takjes
-
citroen alleen fijn geraspte schil1
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
Bloemkoolsteaks
-
bloemkool2
-
oregano, gedroogd naar smaak
Bloemkoolpuree
-
water500 g
-
olijfolie10 g
-
amandelmelk100 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak1 snuifje
-
50 g roombotermargarine50 g
-
kristalsuiker1 snuifje
-
teentje knoflook1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
762.7 mg
Protides
7.9 g
Calories
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Lipides
35.8 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Italiaanse brunch
1h 30min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min