Appareils et accessoires
Paella met kidneybonen
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
water350 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
fijn zout plus extra naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
tomaten zonder zaadjes, in blokjes350 g
-
wortelen in blokjes80 g
-
100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooidverse groene erwten100 g
-
verse sperziebonen in stukken120 g
-
courgette in blokjes75 g
-
gele courgette in blokjes75 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
langkorrelige rijst200 g
-
kidneybonen, uit blik afgespoeld onder koud water100 g
-
citroen enkel het sap½
-
60 g ontpitte zwarte olijvenKalamata olijven, ontpit60 g
-
olijf, ontpit op z'n Provençaals60 g
-
verse peterseliebladeren fijngehakt1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11 g
Calories
1649 kJ /
391 kcal
Lipides
14 g
Fibre
11 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Borscht
50 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min