Appareils et accessoires
Moussaka met linzen
Prép. 25min
Total 2h 20min
6 porties
Ingrédients
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1917 kJ /
458 kcal
Lipides
25 g
Fibre
7.3 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stevige linzenchili
50 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min