Appareils et accessoires
Chili non Carne
Prép. 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui (ong. 70 g), gehalveerd1
-
tofu uitgelekt200 g
-
olijfolie30 g
-
donkere sojasaus25 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (ong. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
zout2 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
suiker1 tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
paprika, rode in blokjes (ong. 2 cm)250 g
-
pure chocolade, 70% cacao (veganistisch), in stukken gebroken20 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)255 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1785 kJ /
426 kcal
Lipides
14 g
Fibre
13.4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Zoetzure tempé
50min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Indiase groentencurry
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Snelle Thaise kipcurry
40min