Appareils et accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
1991 kJ /
477 kcal
Lipides
8 g
Fibre
8.4 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Pas d’évaluation
Rijstsalade
1h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Kip garam masala
50min