Appareils et accessoires
Hartige taart met savooiekool
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12 g
Calories
990 kJ /
237 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Russische salade
No ratings
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Roerbak met aubergines en kofu
No ratings
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 h
Aardappelsoep met curry
35 min
Brood van gierstmeel
2 h 35 min