Appareils et accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1480 kJ /
354 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.3 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Zalmsoufflé
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Omelet van eiwit
35min
Amandelpasta
1h 10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Garnituur van courgette
30min